Skip to main content

Halloween with the bunnies

 Time to "scare" the buns 😆

Dansk version
Så blev det igen den tid på året, hvor uhyggen spreder sig. Sidste år købte vi en masse Halloween pynt på tilbud, som vi ikke havde fået mulighed for at bruge, men nu skulle det være. Vi havde pyntet op en uges tid inden Halloween, så kaninerne rigtigt kunne blive trætte af al den uhyggelige pynt 😅 Der var både skeletter, edderkopper, spøgelser, græskar og mange andre sjove ting, som kom op og pynte i deres løbegård. Det blev til sidst super hyggeligt, øh jeg mener u-hyggeligt. Vi brugte også et par timer ekstra om aftenen på selve Halloween for at hygge lidt med dem. De fik nogle godbidder, som de var vældig glade for, og imens sad vi og snakkede. Vi havde puder og tæpper med ud, så det endte med at blive super hyggeligt med lys i græskarene og efteråret, der virkelig kunne mærkes. 


English version
It was that time of the year again when the creepiness spreads. Last year we bought a lot of Halloween decorations on sale, which we hadn't been able to use, but now we could. We had decorated a week before Halloween, so the rabbits could really get tired of all the creepy decorations 😅 There were skeletons, spiders, ghosts, pumpkins and many other fun things that came up to decorate their enclosure. It ended up being super nice. We also spent a few extra hours in the evening on Halloween itself to have a little fun with them. They were spoiled with lots of treats, which they were very happy about, and meanwhile we sat and talked with them. We had pillows and blankets with us, so it ended up being super cozy with lights pn in the pumpkins and the fall that could really be felt.

A Halloween photoshoot with Sandy 
(I think she was mostly interested in the treat I was holding 😏)

Some of the decorations

Molly searching for treats among the scary decorations


Sandy posing in front of the Halloween decorations
Sandy posing in front of the Halloween decorations


Comments

Popular posts from this blog

Opskrifter til kanin godbidder

Hejsa allesammen Her er nogle gode opskrifter til kanin godbidder Vi har ikke selv lavet videoerne: Dette er en video om hvordan man laver gulerods snaks til din kanin Husk at lade dem køle af i ca. 10 min. inden du giver dem til din kanin Et billede af vores gulerods snacks             Dette er en video om hvordan man laver godbidder af: gulerødder, bananer og Pellets Undlad at bruge havregryn hvis i vil lave godbidder derhjemme! Et billede af vores godbidder lavet af gulerødder, bananer og Pellets

Kaninerne har fået 3 juletræer! 🎄🎄🎄

Hejsa allesammen  Vi hentede tre grantræer i går. 🌲🌲🌲 Vi lagde alle træerne og grenene ind i løbegården i dag, fordi kaninerne var gået i seng, da vi kom ud til dem i går, så vi tænkte, at vi ville vente til i dag. Vi satte alle tre træer ind i løbegården, og vi havde også taget nogle løse grene med, da vi hentede grantræerne. Kaninerne blev lidt sure på os, fordi vi ændrede, hvordan det så ud i løbegården.  Men efter lidt tid kunne de alligevel godt lide at gemme sig i grenene og lave huler under juletræet.  De tygger og spiser også grenene. Juletræerne er blevet pyntet fint med grankogler, som de kan gnave i.  Vi har hængt pynten op med bast snor (naturlig materiale fra træer).  Grunden til at vi har valgt at hænge pynten op med bast snor er, fordi det ikke skader kaninerne, hvis de kommer til at spise det, i modsætning til almindelig snor, hvor der kan være farve og plastik i.🎗️ Kaniner har meget følsomme maver, når det gælder nye og fremmede materialer.  Kani

Snegle over alt! 🐌

Der er dræber snegle over alt i løbegården hos kaninerne! Sandy blev indda syg af at have spist noget hvor der havde været en snegl på. Sneglen var i maden som Sandy havde spist og det blev hun syg af. Men det varede heldigvis ikke så længe og Molly sad og slikkede og vaskede Sandy indtil hun fik mere appetit og begyndte at spise og gå rundt igen.. Hunde, katte og kaniner kan ikke tåle at spise noget hvor​ der har været dræber snege på. De kan blive alvorlige syge af det. Så find på en god måde at holde dræber sneglene væk fra jeres kæledyr.