Skip to main content

Kaninernes juleaften! 🎄🎁 Den 2️⃣4️⃣ december!

GlĂŠdelig jul allesammen!
Vi startede med at tage kaninernes sidste Ärs julegave ud af lÞbegÄrden.
Men det var kaninerne ikke helt tilfredse med.
De ville lige sige farvel til trĂŠtunnlen fĂžrst. 
SÄ da de var fÊrdige med at sige farvel satte vi tunnlen pÄ en plads hvor kaninerne ikke kommer sÄ kan det jo vÊre at kaninerne fÄr tunnlen at se igen til sommer.
Vi lagde noget sand i hjÞrnet der hvor den nye julegave skulle stÄ.
SÄ gjorde vi det plant sÄ julegaven kunne stÄ i hjÞrnet hvor den forrige julegave ogsÄ stod.
Da vi endelig fik "villaen" ind i lÞbegÄrden og fik sat den pÄ plads skulle der ogsÄ snuses og undersÞges med det samme.
Efter et Ăžjeblik var "villaen" udforsket og de hoppede op og ned som de ville.
De var i hvertfald ikke bange for at hoppe og springe rundt pÄ deres nye julegave.
Det sÄ ud som om at Sandy og Molly blev rigtig glade for deres nye julegave selvom at de var lidt triste over at den forrige julegave blev taget vÊk fra lÞbegÄrden.

Vi gav dem ogsÄ deres kalender gaver som vi har gjort hele december mÄned.
I dag den 2️⃣4️⃣ december fik de et lille stykke legetĂžj som lignede en rĂždbede og den var lavet at reb sĂ„ kaninerne snuste og gnavere lidt i den.
Men efter lidt tid var den ikke sÄ spÊndende mere.

Vi havde ogsÄ gemt noget pÊre i en stof kalender kaninerne har hÊngende i deres lÞbegÄrd. Men de spiste det fÞrste stykke pÊre lidt for tidligt da de var sÄ snu at tage stykket fra kalenderen imens vi ikke var i nÊrheden. Vi opdagede det fÞrst da vi kom tilbage for at sige godnat til dem.
Men i dag fik de et nyt stykke pĂŠre som de smagte lidt af.
Men det var nok lidt for overmodent til dem.

I morges pyntede vi juletrÊerne hos kaninerne med forskellige frugter som var snittet ud i cirkler sÄ det kunne hÊnge pÄ grenene uden at falde ned.
De snuste til det og sĂ„ trak de lidt af frugten ned fra juletrĂŠerne sĂ„ de kunne gnave lidt af frugten. 🍎🍉🍐🍌

Molly sidder pÄ jukegaven

Sandy undersĂžger julegaven

Molly snuser og leger med kalender gaven


Det ene pyntede juletrĂŠ


Det andet pyntede juletrĂŠ










Comments

Popular posts from this blog

Opskrifter til kanin godbidder

Hejsa allesammen Her er nogle gode opskrifter til kanin godbidder Vi har ikke selv lavet videoerne: Dette er en video om hvordan man laver gulerods snaks til din kanin Husk at lade dem kĂžle af i ca. 10 min. inden du giver dem til din kanin Et billede af vores gulerods snacks             Dette er en video om hvordan man laver godbidder af: gulerĂždder, bananer og Pellets Undlad at bruge havregryn hvis i vil lave godbidder derhjemme! Et billede af vores godbidder lavet af gulerĂždder, bananer og Pellets

Kaninerne har fĂ„et 3 juletrĂŠer! 🎄🎄🎄

Hejsa allesammen  Vi hentede tre grantrĂŠer i gĂ„r. đŸŒČđŸŒČđŸŒČ Vi lagde alle trĂŠerne og grenene ind i lĂžbegĂ„rden i dag, fordi kaninerne var gĂ„et i seng, da vi kom ud til dem i gĂ„r, sĂ„ vi tĂŠnkte, at vi ville vente til i dag. Vi satte alle tre trĂŠer ind i lĂžbegĂ„rden, og vi havde ogsĂ„ taget nogle lĂžse grene med, da vi hentede grantrĂŠerne. Kaninerne blev lidt sure pĂ„ os, fordi vi ĂŠndrede, hvordan det sĂ„ ud i lĂžbegĂ„rden.  Men efter lidt tid kunne de alligevel godt lide at gemme sig i grenene og lave huler under juletrĂŠet.  De tygger og spiser ogsĂ„ grenene. JuletrĂŠerne er blevet pyntet fint med grankogler, som de kan gnave i.  Vi har hĂŠngt pynten op med bast snor (naturlig materiale fra trĂŠer).  Grunden til at vi har valgt at hĂŠnge pynten op med bast snor er, fordi det ikke skader kaninerne, hvis de kommer til at spise det, i modsĂŠtning til almindelig snor, hvor der kan vĂŠre farve og plastik i.🎗️ Kaniner har meget fĂžlsomme maver, nĂ„r det gĂŠlder nye og fremmede materialer.  Kani

Kanin info

Kanin Kanin bur stÞrrelse udendÞrs: 9m2 (for en) I vores tilfÊlde skal buret vÊre isoleret til om vinteren Fodre: Kaninens kost skal ikke Êndres for hurtigt/ pludseligt Alt muggent hÞ er som gift for alle kaniner En kanin har brug for meget hÞ og halm (gerne grov hÞ) MÊlkebÞtter er guf for kaniner (godbidder) SmÄ mÊngder frugt og grÞntsager Kun ca. 4-5 % af det daglige foder, skal vÊre pellets IKKE pluk grÊs veje og biler. RajgrÊs er meget velegnet til kaniner ALDRIG planegrÊs BrogÄrdens UrtegrÊshÞ og KaninHÞ fra StrÄmanden er anbefalet Kig og lugt grundigt til hÞet fÞr man kÞber Hvis kaninen ikke ville spise hÞ sÄ skal du: FÄ tjekket at tÊnderne er iorden. Problemer med tÊnderne vil fÄ kaninen til kun, at vÊlge det blÞde mad, sÄ som grÞntsager og piller. Tjek dit hÞ. Er det stÞvet? Lugter dÄrligt? Har en kedelig gul farve? Tjek om du giver den rette pillemÊngde og ikke for mange grÞntsager. Hvis man giver for meget a